Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2631

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΣΙΔΩΡΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΙ

Με την εντολή και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, το πρωί της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου, όσοι από τους τροφίμους του Ισιδωρείου Γηροκομείου είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν, πραγματοποίησαν εκδρομή στο Παντέλι, εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη ημέρα.

Τους γέροντες και τις γερόντισσες συνόδευσαν το προσωπικό του Ιδρύματος, ο οδηγός Θ.Γρύλλης και ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Χρυσούλης.

Η μετακίνηση των γερόντων έγινε με το πούλμαν που πρόσφατα δώρισε ο αδελφοποιημένος Δήμος Ασχάϊμ στο Γηροκομείο μας, προκειμένου οι γέροντές μας να απολαμβάνουν με ασφάλεια και χαρά τις μετακινήσεις τους.

Οι γέροντες αισθάνθηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχείς γιΆ αυτή την έξοδο, χάρηκαν τον ήλιο, τη θάλασσα και την παρέα.

Ο Μητροπολίτης μας, ως πρόεδρος του Ισιδωρείου Γηροκομείου, και τα μέλη του Δ.Σ., για άλλη μία φορά, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Δήμο Ασχάϊμ, γιΆ αυτή την ανθρώπινη και αξιέπαινη προσφορά, με την υπόσχεση ότι θα χρησιμοποιείται τακτικά για τον ιερό σκοπό για τον οποίο εδωρήθη το πουλμανάκι.

Επιμέλεια-Φωτογραφίες:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως