Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2185

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΡΟΥ 28.2.2016

 

Οι «Φίλοι του Γηροκομείου Λέρου», με την συνδρομή των Συλλόγων «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» (παραρτήματος Λέρου), του Μ. Π. Συλλόγου Νέων Λέρου «¶ρτεμις» και του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής-Τραυματολογίας του Κ. Θ. Λέρου, πραγματοποίησαν, με μεγάλη επιτυχία, χοροεσπερίδα, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00΄, στο εστιατόριο «Παράδεισος» στο Βρομόλιθο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Εκκλησιαστικού μας Γηροκομείου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ.Κόλλιας, δημοτικοί σύμβουλοι, αρκετοί τρόφιμοι του Ιδρύματος, και πολύς κόσμος που στήριξε την προσπάθεια.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσους βρίσκονται κοντά στο Ίδρυμα και με την στήριξή τους βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του, έτσι ώστε οι γέροντες να έχουν την θαλπωρή και την φιλοξενία που τους αξίζει.

Και ο Δήμαρχος με την σειρά του συνεχάρη τον Μητροπολίτη, τον διευθυντή, τα μέλη του Δ.Σ. του Γηροκομείου, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκαν για την εκδήλωση συμπαράστασης στο μοναδικό Ίδρυμα γερόντων του νησιού.

 

Με την ωραία ορχήστρα του κέντρου οι γέροντες και ο κόσμος διασκέδασαν, πέρασαν ένα όμορφο βράδυ, ενώ χορευτές του πολιτιστικού Συλλόγου ¶ρτεμις χόρεψαν παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς και απόσπασαν τα χειροκροτήματα και τα θετικά σχόλια όλων των παρισταμένων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Το Διοικ. Συμβούλιο του Ισιδωρείου Εκκλ. Γηροκομείου Λέρου, ευχαριστεί ολόθερμα τον Σύλλογο Γυναικών «Γυναίκες χωρίς Σύνορα», το Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής και Τραυματολογίας του Κ.Θ.Λέρου, τον Μ. Π. Σύλλογο Νέων Λέρου «Αρτεμις» και τον κ. Λεούση Δημήτριο για την συνδιοργάνωση της χοροεσπερίδας την 28 Φεβ 2016, τα έσοδα της οποίας δωρήθηκαν  στο Ίδρυμά μας για την αντιμετώπιση των πολλαπλών αναγκών του.

Επίσης ευχαριστεί τους επαγγελματίες οι οποίοι προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και όλους τους φίλους του Ιδρύματος, οι οποίοι συμμετείχαν με πολύ αγάπη στην εν λόγω εκδήλωση.

Τέτοιου είδους προσπάθειες δείχνουν ότι ο λαός μας, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έρχεται πάντα αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της και συντρέχει, αγαπά και στηρίζει τους έχοντες ανάγκη.

 

Εκ του Διοικ. Συμβουλίου του Ιδρύματος

 

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες-βίντεο-κάμερα-επεξεργασία-μοντάζ:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως