Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2258

ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

 

Και εφέτο οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων και των δύο Λυκείων της Λέρου, έλαβαν εφόδιο στον προκείμενο αγώνα των εξετάσεων, την ευλογία της τοπικής μας Εκκλησίας.

Το πρωί της Τρίτης 12 Απριλίου 2016, στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού στον Πλάτανο, όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά μας, οι καθηγητές τους και οι γονείς και κηδεμόνες τους, συμμετείχαν στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία που τέλεσαν οι ιερείς μας αρχιμ. Στέφανος Κατές, π.Σέργιος Γουρλάς και ο εφημέριος του Ιερού Ναού π.Νικόδημος Φωκάς.

Παρόντες και εφέτο, ο Δήμαρχος κ.Μιχ.Κόλλιας, και πλήθος πιστών.

Στον χαιρετισμό του ο π. Νικόδημος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτου μας για «καλή επιτυχία» στους μαθητές, τους παρότρυνε να είναι συγκεντρωμένοι στα μαθήματά τους, να είναι οπλισμένοι με την χάρη του Θεού μας, και να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος ευχήθηκε κι εκείνος «καλή επιτυχία» και «καλή πρόοδο» στους τελειόφοιτους μαθητές των Λυκείων μας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο κάθε μαθητής έλαβε το αναμνηστικό και την ευλογία από τον εφημέριο του Ι.Ναού π.Νικόδημο.

Στη συνέχεια το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, δεξιώθηκε όλους όσους προσήλθαν στο παρακείμενο Ενοριακό Κέντρο «Η Κιβωτός».

 

Επιμέλεια-Φωτογραφίες:   Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως