Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2075

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΧΑΪΜ ΣΤΗ ΛΕΡΟ  (1 – 5.10.2016)

 

Στα πλαίσια ανταλλαγής επισκέψεων των αδελφοποιημένων Δήμων Λέρου και Ασχάϊμ Γερμανίας, αφίχθησαν στο νησί της Λέρου για επτά ημέρες, ομάδα 15 περίπου πολιτών του Δήμου Ασχάϊμ, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχό τους.

Στην Λέρο αφίχθησαν το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 με το αεροπλάνο της γραμμής, ενώ ιδιαίτερα πλούσιο είναι το πρόγραμμα φιλοξενίας εκ μέρους του Δήμου μας.

Στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Μητρόπολή μας, το απόγευμα της Δευτέρας 3/10, όπου τον Δήμαρχο Ασχάϊμ, τους Δημ. Συμβούλους και ομάδα πολιτών, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχ. Κόλλια, υποδέχτηκε ο ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως αρχιμ. Στέφανος Κατές, τους καλωσόρισε, μεταφέροντας τις ευχές και τους χαιρετισμούς του απουσιάζοντος για υπηρεσιακούς λόγους  Μητροπολίτου μας κ. Παϊσίου. Ο Δήμαρχος, οι Δημ.Σύμβουλοι και η ομάδα πολιτών ξεναγήθηκαν στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου, προβλήθηκε ημίωρο βίντεο με τις ομορφιές της Λέρου, και στο τέλος αντηλλάγησαν δώρα.

Οι επισκέπτες μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα επισκεφθούν επίσης την Ιερά Μονή Αγίων Αγγέλων, αλλά και θα περιηγηθούν σε πολλά αξιοθέατα της Λέρου.

Οι επισκέπτες του Δήμου Ασχάϊμ θα αναχωρήσουν αεροπορικώς από τη Λέρο την Τετάρτη 5/10.

 

Επιμέλεια-Φωτογραφίες:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως