Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 3762

Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2008 το βράδυ ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος ετέλεσε Ιερά Αγρυπνία, βάσει του εκδοθέντος προγράμματος υπό της Ιερας Μητροπόλεως, υπέρ των μαθητων της Γ΄Λυκείου, υποψηφίων  των Πανελλαδικων εξετάσεων.

   

Συγκίνηση προξένησε η συμμετοχή των μαθητων και μαθητριων και των γονέων αυτων, αλλά και όλη η παρουσία τους μέχρι τέλους της αγρυπνίας, προσηλθαν δε και μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων.

   

Ο Μητροπολίτης στο τέλος, παρουσία των γονέων και κηδεμόνων των μαθητων, του αντιδημάρχου κ. Χριστοδούλου και του Προϊσταμένου του 2ου Γραφείου της Δ/βάθμιας Εκπαίδευση Καλύμνου κ. Σκεύου Γαλουζη, απηύθυνε προς τους νέους και τις νέες πατρικές συμβουλές, ζήτησε απ΄αυτούς να έχουν τόλμη και αυτοπεποίθηση στις εξετάσεις και ότι τα πνευματικά εφόδια, τα οποια έχουν λάβει κατά την περίοδο της φοιτήσεώς τους στα Λύκεια του νησιου μας, εγγυωνται την καλήν επιτυχία τους.

   

Η τοπική Εκκλησία, η Δημοτική Αρχή και η Εκπαιδευτική κοινότητα εύχονται στα αγαπητά μας παιδιά ευόδωση των ευγενων οραματισμων τους.

Δ. Γ. Θ.