Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2177

«ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ ΒΙΝΙΕΤΕΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΒΙΒΛΙΟΥ, 7.7.2017

 

Μία εξαιρετική πνευματική βραδιά διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λέρο, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, όπου η εκπαιδευτικός – συγγραφέας κα. Αντωνία Πανταζοπούλου- Σακελλαρίου παρουσίασε το βιβλίο της «Βενετσιάνικες βινιέτες».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος, ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μιχ.Κόλιας, ο Έπαρχος κ.Ι.Θεμέλαρος, ο αντιδήμαρχος κ.Ι.Σοροκάκης, ο πρ. Δήμαρχος κ. Ι. Αντάρτης, η πρ.Έπαρχος κα Χρυσούλα Σιφουνιού, η ποιήτρια Ολυμπία Καράγιωργα, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, και αρκετοί φίλοι και συνεργάτες της συγγραφέως, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου.

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Ελληνοιταλικός Σύλλογος Λέρου «ΑΙΑΛ», την επιμέλεια παρουσίασης του βιβλίου είχαν οι κυρίες Βίκυ Θεοτοκάτου, Σιμέλα Κινεβεζίδου και Ηλέκτρα Κωστοπούλου, ενώ κείμενα από το βιβλίο απήγγειλε η κα Φανή Ιωαννίδου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Παισιος ο οποίος συνεχάρη την συγγραφέα για την έκδοση του βιβλίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κόλιας, ο οποίος με την σειρά του συνεχάρη την συγγραφέα για την συγγραφή και έκδοση του βιβλίου.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 

 

Στο τέλος, τον λόγο πήρε η συγγραφέας, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και συνεργάστηκε για την έκδοση του βιβλίου, αλλά και όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η συγγραφέας δέχθηκε τα συγχαρητήρια του ακροατηρίου και προς τιμήν των παρευρισκομένων παρέθεσε την καθιερωμένη δεξίωση.

 

Επιμέλεια-Φωτογραφίες-Βίντεο:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως