Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1776

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΕΡΟΥ 2017

 

Ο Mητροπολίτης μας προσκληθείς από τον Δήμαρχο Λερίων κ. Μιχ. Κόλια, το πρωί της Τρίτης 12.9.2017, τέλεσε τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Λακκίου και Καμάρας, συνοδευόμενος από τον Αρχ. Επίτροπο πρωτ. Νικόδημο Φωκά.

Στον αγιασμό, εκτός από τον Δήμαρχο, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ.Ι.Σοροκάκης, η πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Φ.Κοκκίνη, το προσωπικό των παιδικών σταθμών, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, και πολλά παιδιά με τους γονείς τους.

Ο Μητροπολίτης, μετά τον αγιασμό, ευχήθηκε στα παιδιά , στους γονείς και στο υπαλληλικό προσωπικό των παιδικών σταθμών, καλή και ευλογημένη χρονιά, συνεχάρη δε τον Δήμαρχο και την πρόεδρο των παιδικών σταθμών δημ. σύμβουλο κα. Φωτεινή Κοκκίνη, για το ωραίο περιβάλλον στο οποίο θα φιλοξενηθούν τα μικρά παιδιά κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Στο τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά και ότι ο Δήμος θα κάνει το δυνατόν ούτως ώστε τα παιδιά να έχουν μία καλή σχολική χρονιά.