Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1883

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΙΣΙΔΩΡΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ, 3.10.2017

 

Το πρωινό της 3ης Οκτωβρίου 2017 διοργανώθηκε μουσική εκδήλωση για τους τροφίμους του Ιδρύματός μας, με πρωτοβουλία των κυριών Ρεβέκκας Παπαθωμά, Ρούλας Γκάμπλια και Ευτυχίας Τυρίκου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μουσικοί Δάφνη Λέμπερου και Δημήτρης Σταματέλος, οι οποίοι πολλές φορές έχουν προσφέρει τις καλλιτεχνικές υπηρεσίες τους χάριν των τροφίμων του Ιδρύματος, ενώ συμμετείχαν και δύο μαθητές του ΕΠΑΛ, οι Περικλής Νταλλαρής και Ιωάννης Γιαννακός.

Όλοι τους μαζί με άλλους φίλους του Ιδρύματος και με τους γέροντες και τις γερόντισσες χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ιδιαίτερα τις κυρίες, οι οποίες, για πολλοστή φορά, με δική τους πρωτοβουλία διοργάνωσαν την γιορτή, ώστε να αλλάξουν την καθημερινότητα και να διασκεδάσουν τους τροφίμους μας. Επίσης, τους μουσικούς μας και τους δύο μαθητές, οι οποίοι με πολύ χαρά συμμετείχαν στη γιορτή, όπως επίσης και τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Λέρου κ.Εμμ.Ζηλίδη, ο οποίος έδωσε την σχετική άδεια στους μαθητές. Κυρίως όμως τους ευχαριστούμε όλους διότι προσέφεραν στους τροφίμους μας απλόχερα την αγάπη τους και την αγαθή τους διάθεση.

 

Εκ της Διευθύνσεως του Ιδρύματος