Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1972

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018

 

Το πρωί της Τετάρτης 23 Μαΐου 2018, στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού στον Πλάτανο, τα παιδιά μας, οι καθηγητές τους και οι γονείς και κηδεμόνες τους, συμμετείχαν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. κ. Παΐσιος, συμπαραστατούμενος από τον Θεοφ. Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο, τον εφημέριο του Ιερού Ναού π.Νικόδημο Φωκά, Αρχιερατικό Επίτροπο, και τους ιερείς π.Σωφρόνιο Χατζηλάρη, π.Δαμασκηνό Παλαπουγιούκ και π.Σέργιο Γουρλά.

Παρόντες επίσης ήταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαρία Παπαφώτη και αρκετοί πιστοί.

Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους μαθητές, τους παρότρυνε να μην φοβούνται, να είναι συγκεντρωμένοι στα μαθήματά τους, να είναι οπλισμένοι με την χάρη του Θεού μας, και να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν.

Αρκετοί ήταν οι μαθητές που μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων, ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κάθε μαθητής έλαβε το αναμνηστικό και την ευλογία από τον Μητροπολίτη μας και αντίδωρο από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, δεξιώθηκε όλους όσους προσήλθαν στο παρακείμενο Ενοριακό Κέντρο «Η Κιβωτός».

 

Επιμέλεια-Φωτογραφίες:   Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως