Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2786

Κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου μας το Νησί μας τις μέρες αυτές επισκέφθηκε η Θεολόγος Κατηχήτρια και Αρχηγός της Κατασκηνώσεως του Ορθόδοξου Σωματείου «Ιωάννης ο Βαπτιστής», Αγγελική Μπότζιου.

Το απόγευμα Πέμπτης 6-11-2008 μετά τον Εσπερινό του Αγίου Θέμελη ειχε συνάντηση με τις Πρεσβυτέρες του Νησιου μας και ομίλησε με θέμα «η Πρεσβυτέρα ως Διάκονος πάντων». Το θέμα το ανέπτυξε λίαν ευστόχως, έγινε κατανοητό από την ομήγυρη και ειχε ως αποτέλεσμα να γίνει ευρεία συζήτησις.

     

Την Παρασκευή το μεσημέρι ομίλησε στο Ραδιοφωνικό Αλήθεια FM και ανέπτυξε το θέμα «ο Νόμος της Χάριτος εν αντιθέσει με τον Νόμο της Παλαιας Διαθήκης». Απήντησε σε ερωτήσεις και έδωσε τον τρόπο λειτουργίας μιας κατασκηνώσεως Εκκλησιαστικης.

Το απόγευμα της Παρασκευης, μετά τον Εσπερινό των Ταξιαρχων, ειχε ολιγόλεπτο συνάντηση με τον Μητροπολίτη και τις μαθήτριες του Νυκτερινου Γυμνασίου και Λυκείου Καλύμνου και τέλος ειχε συνάντηση, παρουσία του Μητροπολίτου, με την ομάδα των νέων επιστημόνων στην αίθουσα του Πνευματικου Κέντρου του Ιερου Μητροπολιτικού Ναου Σωτηρος Χριστου.

Την Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία ειχε συνάντηση με παιδιά της Καλύμνου τα οποια συμμετέχουν στις κατασκηνώσεις του π. Δανιήλ Αεράκη και το απόγευμα ομίλησε σε πυκνό ακροατήριο Κυρίων και Δεσποινίδων στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερου Ναου Ευαγγελιστρίας με θέμα «η Γυναίκα σήμερα». Η ομιλία της άφησε άριστες εντυπώσεις και επακολούθησε συζήτηση.

 

Δ.Γ.Θ.