Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1691

Με την πρέπουσα τάξη έλαβε χώρα η Τελετή Παράδοσης- Παραλαβής Διοίκησης του Λιμεναρχείου Λέρου, την Παρασκευή 14.12.2018.

Ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος, κατόπιν εντολής του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, απένειμε τον χρυσό σταυρό της εν Δωδεκανήσω Εκκλησίας του Οικουμενικού Θρόνου, στον αποχωρούντα Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημοσθένη Μπότση, σε ένδειξη προσήλωσης, του ιδίου και της οικογενείας του, σεβασμού, τιμής και ευγνωμοσύνης για το πολυσήμαντο έργο που προσέφερε και επιτέλεσε στην τόσο νευραλγική θέση που υπηρέτησε, βοηθώντας καθοριστικά το νησί της Λέρου, συνεργαζόμενος άψογα με τους φορείς και την τοπική Εκκλησία. Ευλαβής, σεμνός, σοβαρός, τυπικός, άριστος επαγγελματίας, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του αξίου ανωτέρου αξιωματικού και με την βράβευση της τοπικής Εκκλησίας, ο Θεοφ. Επίσκοπος του ευχήθηκε να ανέλθει και στα ύπατα αξιώματα της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος.

Στο νέο Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Γεώργιο Ρίγγα ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» στα νέα του καθήκοντα, και καλή παραμονή στο νησί της Λέρου.

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως