Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1354

Τα νησιά της Μητροπόλεώς μας επισκέπτεται αυτή την περίοδο ο παν. Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Αεράκης, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.Παϊσίου, από την Δευτέρα 9/12 έως και την Κυριακή 15/12/2019. Κατά τις ημέρες αυτές θα ομιλήση σε πολλούς Ιερούς Ναούς της Λέρου και της Καλύμνου.

ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ

Την Δευτέρα 9/12, το απόγευμα ο π.Δανιήλ ομίλησε στον κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λακκίου, μετά τον Εσπερινό, με θέμα: «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και λατρεία».

Την Τρίτη 10/12, το πρωΐ στις 11, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα: «Χαρίσματα και Αγιότητα».

Ιερατική Σύναξη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα: «Χαρίσματα και Αγιότητα».

Την Τρίτη 10/12 θα πραγματοποιηθούν δύο ομιλίες:  το απόγευμα στις 4 στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα και στις 5:30΄ στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης, με θέμα:  «Η σπορά, που γεννάει πολλές σπορές».


ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Την Τετάρτη 11/12 το απόγευμα στις 5:30΄, θα ομιλήση στον Ιερό Ναό Αναστάσεως, με θέμα: «Παρών στην πρώτη Σύνοδο».

Την Πέμπτη 12/12 , το πρωΐ θα ομιλήση κατά την Θ.Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναστάσεως και το απόγευμα εξομολόγηση στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου (4:30΄-8:00΄μ.μ.).

Την Παρασκευή 13/12, το πρωΐ Ιερατική Σύναξη στον Ιερό Nαό Αρχαγγέλου, με θέμα: «Αγαπάς; Μελετάς και μιλάς». Το απόγευμα στις 5:30΄ μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος με θέμα:  «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και λατρεία».

Το Σάββατο 14/12 στις 5:30΄το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλαμιωτίσσης με θέμα: «Θα σωθούν και μη χριστιανοί;».

Την Κυριακή 15/12 το πρωΐ στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, και το απόγευμα στις 5:30΄ στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας με θέμα: "Η σπορά που γεννά τις πολλές σπορές".

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως