Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 1101

Την Πέμπτη 19/12/2019, τον Μητροπολίτη μας επισκέφθηκε η Διοικήτρια του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου κα Ελένη-Λήδα Σαρίκα, προκειμένου να χαιρετήσει τον Σεβασμιώτατο, λόγω αποχώρησής της από την θέση της Διοίκησης.

Η κα Σαρίκα, σε μία εγκάρδια συνάντηση, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο, αλλά και στον Θεοφιλέστατο, για την αγαστή συνεργασία που υπήρχε μεταξύ της Διοίκησης και των Υπηρεσιών του Κ.Θ.Λ. και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αντίστοιχα ο Μητροπολίτης μας ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και της απηύθυνε πολλά συγχαρητήρια, διότι επί τέσσερα χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της Διοίκησης του Κρατικού Θερ/ρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου, υπήρξε μία μεγάλη αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Λέρου, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, αλλά και για το γεγονός ότι με μεγάλη προθυμία εξυπηρετούσε τις άμεσες και επιτακτικές ανάγκες του εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Λέρου, που φιλοξενεί 30 γέροντες, οι οποίοι χρήζουν συχνά ιατρική και νοσοκομειακή φροντίδα και περίθαλψη.

Προς τιμήν της επιτυχημένης αυτής πορείας και για ό,τι προσέφερε στο νησί της Λέρου και ειδικότερα στο Γηροκομείο μας, ο Μητροπολίτης της επέδωσε, ως αναμνηστικό, «τον ύμνο της αγάπης» και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως