Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 550

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκαν στη Λέρο εξετάσεις της αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου του Cambridge. Το νησί μας πλέον στέκεται ισάξια μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα και τα παιδιά μας καθώς και οι γονείς τους δεν είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν σε γειτονικά νησιά προκειμένου τα παιδιά να εξεταστούν.

Όμως σαν Άννα Καρανικόλα, πρωτίστως, σαν Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καρανικόλα και σαν «Hellenic English Council» οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιο για την παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου του «Πατριαρχείου» Λέρου, όπου τα παιδιά έδωσαν τις δυο μέρες τις εξετάσεις τους.

Σ’ αυτές τις εποχές όπου γονείς και παιδιά δίνουν τιτάνια μάχη για την εκπαίδευσή τους, η ανιδιοτελής προσφορά Σας ήταν κυριολεκτικά σαν μάννα εξ ουρανού. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο Σεβασμιώτατος «Με αγάπη για τα παιδιά παραχωρώ τον χώρο», και όντως η αγάπη του ήταν έμπρακτη.

Εκ μέρους όλων μας Σεβασμιώτατε σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για τις άψογες συνθήκες κάτω από τις οποίες εξετάστηκαν τα παιδιά (θέρμανση, άψογη ακουστική). Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον γραμματέα της Μητροπόλεώς μας κ.  Γιώργο Χρυσούλη για την πολύτιμη βοήθειά του.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Α.Καρανικόλα


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ «Hellenic English Council»

Σεβασμιώτατε,

Εκ μέρους του Δ.Σ. του «Hellenic English Council» σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την παραχώρηση της αίθουσας του «Πατριαρχείου» στη Λέρο.

Η ευαισθησία που επιδείξατε και η ευγενική σας χειρονομία καθώς και η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο το οποίο επιτελούμε, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Είναι πολύ σημαντικές οι πρωτοβουλίες αυτού του είδους, που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, δημιουργώντας συνθήκες αισιοδοξίας στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία. 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Στυλιανός,

Hellenic English Council Exams Manager