Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 4173

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας συνοδευόμενος υπό του π. Ισιδώρου Γλυνάτση επιθεώρησε τις εργασίες συντηρήσεως του εσωτερικου χώρου του Ιερου Ναου Αγίου Βασιλείου και έδωσε τις δέουσες οδηγίες.

 

     

 

Στη συνέχεια μετέβη στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων και επιθεώρησε τις εκει γενόμενες εργασίες, τόσο του καθαρισμου των εικόνων του Ιερου Ναου του Αγίου Σάββα, όσο και των εργασιων πέριξ της Μονης και έδωσε τις δέουσες οδηγίες.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας συνοδευόμενος υπό του π. Αμφιλοχίου Σακαλλέρου επισκέφθηκε την Τράπεζα Αγάπης της Ιερας Μητροπόλεως και συνεχάρη την ομάδα των κυρίων και δεσποινίδων που ανιδιοτελως ηργάσθησαν σήμερα προκειμένου να παρασκευαστουν 130 μερίδες κοτόπουλου με μακαρόνια και ευχαρίστησε τον κ. Σμαλιό για την προσφορά των καταστημάτων του σε ειδος γαλοπούλας και ζαρζαβατικων υπέρ της Τραπέζης Αγάπης της Μητροπόλεως.

Επίσης, ευχαρίστησε το αρτοποιειο του κ. Μακρυνάκη για την καθημερινή προσφορά άρτου στην Τράπεζα της Αγάπης και εξηρε την προσφορά αγνώστων συμπολιτων μας, οι οποιοι καθημερινά προσφέρουν την αγάπη τους στην Τράπεζα της Αγάπης σε είδη τροφίμων.

Ο Θεός του ελέους και της ευσπλαχνίας ας χαρίζει πλούσια τα αγαθά τους σε όλους τους επωνύμους και ανωνύμους που συμβάλουν στο θεάρεστο έργο της Μητροπόλεως.

Δ.Γ.Θ.