Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 5321

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Την Τρίτη 11.1.2011 ο Μητροπολίτης μας ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλυμνίων και ευχήθηκε στους μουσικούς και των τριών γενεών καλό χρόνο, ευλογημένο, προοδευτικό και ετόνισε ότι η μουσική εξευγενίζει τον άνθρωπο, του δίδει την ευκαιρία εκείνη να αξιοποιήσει στη ζωή του τα προσόντα που του παρέχει η εκμάθησης της μουσικής.

 

Παρέστη ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Διακομιχάλης, ο πρώην  υπουργός του Καναδικού Κοινοβουλίου κ. Ιωάννης Κάνης, ο αντιδήμαρχος κ. Παντελής Ζωίδης και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον Δήμαρχο για την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος ώστε η Φιλαρμονική Σχολή να λειτουργεί επί το καλύτερο, κάτω από το δραστήριο μουσικοδιδάσκαλο κ. Νικόλαο Μαμάκα και κάλεσε τους γονείς των παιδιών όπως είναι κοντά στη Φιλαρμονική Σχολή του Δήμου Καλυμνίων, διότι τα παιδιά τους έχουν να πάρουν πολλά από αυτή την προσπάθεια.

Οι Μουσικοί και των τριών γενεών έπαιξαν τα κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και διάφορα εμβατήρια και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους, επισήμους και γονείς των παιδιών.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ