Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 2174

Σε σεμνή τελετή που έγινε στην αίθουσα του θρόνου της Ιερας Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ο Μητροπολίτης, παρουσία, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αλικαρνασσου κ. Εμμανουήλ, του Πρωτοσυγκελεύοντος π. Ιωάννου Χαλκίτου, του Γραμματέως κ. Αριστείδου Χαλκίτη, του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Καζαβούλη, του Διακόνου Γεωργίου Θεοδωρίδη και των μελων του Δ/Σ του Σολωνείου Γηροκομείου Καλύμνου οσιοτάτης Μοναχης Αγνης, και του κ. Ιωάννου Ρήγα,  ετίμησε με τον χρυσουν Σταυρόν της εν Δωδεκανήσω Εκκλησίας την ερίτιμον κυρία Ελένη Γονιου το γένος Γαλουζη δια την προσφοράν της προς το Ίδρυμα της νεοκλασσικης κατοικίας στη συνοικία Αγίου Νικολάου Πόθειας.

    

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη την κ. Ελένη Γονιου δια την προσφοράν της προς το Ίδρυμα και ευχήθη όπως Κύριος ο Θεός αναπαύση τις ψυχές των αειμνήστων γονέων της.

    

Τέλος, στο πρόσωπο της κ. Ελένης Γονιου ο Μητροπολίτης ανεφέρθη στις κατά καιρούς προσφορές προς την Εκκλησία και τα Ιδρύματα των Καλυμνίων και της επέδωσε ως Πρόεδρος του Ιδρύματος και τον Έπαινο, τον οποιον απεφάσισε το Δ/Σ στη συνεδρία αυτου της 3ης Μαρτίου 2008.

Γράφει ο Διάκονος Γεώργιος Θεοδωρίδης