ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΙΔΩΡΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΡΟΥ

Το Σάββατο  20/9/2014 , όσοι από τους τροφίμους  του Ιδρύματός μας  έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν, γεύθηκαν της φιλοξενίας του Λεριακού Ομίλου Σκαφών (ΛΕΡ.Ο.Σ.), ο οποίος παρέθεσε προς τιμήν τους δείπνο στον αύλειο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών του νησιού.

Έτσι, οι γέροντές μας απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα για τα οποία είχαν φροντίσει τα μέλη του Ομίλου, με τη συνδρομή του προσωπικού της Λέσχης και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους.

Στο δείπνο παρέστησαν ο Μητροπολίτης μας και Πρόεδρος του Ισιδωρείου Γηροκομείου κ.κ. Παϊσιος, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του 588 ΤΕ κ.κ. Παπαγεωργίου Σπυρίδων και  Πούλιος Νικόλαος, ο Πρόεδρος του ΛΕΡ.Ο.Σ. κ. Μαρδόγλου Αναστάσιος και μέλη του Ομίλου.

Το Ίδρυμά μας θα ήθελε να εξάρει την πρωτοβουλία αυτή του Ομίλου και να τονίσει  για άλλη μία φορά την ανάγκη της ενεργού παρουσίας των οργανωμένων φορέων και δομών του νησιού μας στη  ζωή του Ιδρύματός μας, ώστε, όπως τόνισε και ο Μητροπολίτης στο σύντομο χαιρετισμό Του, «να νοιώθουν κι εκείνοι ότι συνεχίζουν να είναι μέλη μιας κοινωνίας η οποία τους αγαπάει».

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ΛΕΡ.Ο.Σ. κ. Μαρδόγλου Αναστάσιο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Ζουμπούλη Γεώργιο, Κοκκώνη Γεώργιο, Πιτταροκοίλη  Εμμ., Νικολάου Αντώνιο, Δελιέζο Δημήτριο και Πιακούλη Κων/νο.  Τον Διοικητή του 588 ΤΕ κ. Παπαγεωργίου Σπ. για τη φιλοξενία, το προσωπικό της Λέσχης για τη φροντίδα και όσους συνετέλεσαν για την ωραία βραδιά.

Εκ του Ισιδωρείου Γηροκομείου