ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Eκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνεται ότι και εφέτος θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της καθΆ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς θα τελεστεί υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6.00 μμ. τη παρουσία του ιερού κλήρου και των καθηγητών της σχολής.

Κάνομε γνωστό ότι οι εγγραφές για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας, άρχισαν ήδη από 1η Οκτωβρίου 2014 και μπορούν να εγγραφούν σΆ αυτήν όσοι και όσες επιθυμούν δίχως περιορισμό ηλικίας.

Επισημαίνομε ότι η Σχολή είναι επίσημα αναγνωρισμένη από το Κράτος και οι τίτλοι που θα εκδίδει μετά το πέρας των σπουδών στους σπουδαστές της θα είναι αναγνωρισμένοι από το Υπουργείο Πολιτισμού και απολύτως ισότιμοι μΆ όλων των υπολοίπων μουσικών ιδρυμάτων της χώρας.

Η φοίτηση σ αυτήν είναι εντελώς δωρεάν.

Για εγγραφές και πληροφορίες στον Δ/ντή της Σχολής κ. Γεώργιο  Χατζηθεοδώρου (τηλ. 22430-28121 και κιν. 6937401271) και στα τηλέφωνα της Ι. Μητροπόλεως:  22430-22700 & 23000).

Από τη Διεύθυνση της Σχολής

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολις Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ανακοινώνει ότι και εφέτος με την χάρη του Θεού θα λειτουργήσουν τα Κατηχητικά Σχολεία. Και εφέτος θα κτυπήσει η καμπάνα της Ενορίας, η καμπάνα του Κατηχητικού Σχολείου για να καλέσει τα αγαπητά μας Παιδιά σε μια ενότητα αγάπης, αγάπης Χριστού προς όφελος της ψυχής τους.

Εγγραφές θα γίνονται στις Ενορίες από τους Αιδεσιμωτάτους Εφημερίους.

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός από τους Εφημερίους των κατά τόπους Ενοριών.

Ο Μητροπολίτης

+ Ο Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας Παΐσιος