ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ

 

Το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015,  στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στα Aλιντα Λέρου, με την ευκαιρία της εορτής της Μητέρας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ.

Στην κατάμεστη αίθουσα, από γονείς και παιδιά, με πολύ ενθουσιασμό μεγάλα και μικρά παιδιά, συμμετείχαν με τραγούδια και ποιήματα, αφιερωμένα στις μητέρες όλου του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα προβαλλόταν σχετικά βίντεο. Τέλος τα παιδιά έδωσαν στις μητέρες τους ζωγραφιές και ποιήματα που ετοίμασαν.

Την εκδήλωση παρηκολούθησε και ο Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος, ενώ οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους, ιδίως οι μητέρες όπου η συγκίνηση στα πρόσωπά τους ήταν έκδηλη.

Την εκδήλωση έκλεισε με τους πατρικούς του λόγους ο Μητροπολίτης, ο οποίος συνεχάρη την κα Aννα Καρανικόλα γιΆ  αυτή την πρωτοβουλία και την διοργάνωση της εκδήλωσης, συνεχάρη τα παιδιά, και ευχήθηκε με τη σειρά του χρόνια πολλά στις Μητέρες, για τις οποίες τόνισε ότι πρέπει να ακολουθούν τα βήματα της Παναγίας μας, η οποία ήταν Μητέρα του Ιησού μας.

Η κα Aννα Καρανικόλα, απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ.κ. Παΐσιο, καθώς και στον γραμματέα της Ιεράς μας Μητροπόλεως κ. Γιώργο Χρυσούλη για την αγαστή συνεργασία, την αγάπη τους και την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες-βίντεο-επεξεργασία:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως