ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ 74ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Α/Τ «Β.ΟΛΓΑ»

 

 

Η Ιερά Μητρόπολη γνωστοποιεί ότι:

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 5:00΄ το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο «πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωττάκης», του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λακκίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος, παρουσία του Ιερού Κλήρου, των καθηγητών, μαθητών και γονέων αυτών, θα τελέσει τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, παραρτήματος Λέρου.

Εγγραφές θα γίνουν την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, από τις 5:00΄ έως 6:00΄ το απόγευμα, στο ως άνω Πνευματικό Κέντρο, στο Λακκί.

Για περισσότερες πληροφορίες στους εφημερίους των ενοριών. 

 


  

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, ἑορτή τῆς Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου τοῦ Θεολόγου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λακκίου, θα τελεστεί τήν Δευτέρα 25/9 και ώρα 6ην απογευματινή, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετΆ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Παϊσίου.

 

Το πρωί της Τρίτης 26/9 και ώρα 7:00΄, θα τελεστεί ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, και στη συνέχεια ώρα 10:30΄ θα ψαλεί η Επίσημος Δοξολογία, βάσει του προγράμματος της ΥΝΤΕΛ, διά την 74η επέτειο καταβύθισης του ηρωϊκού Α/Τ «Βασίλισσα Όλγα», και θα αναπεμφθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ του Κυβερνήτου, Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Ναυτών, των εν θαλάσση ηρωϊκώς πεσόντων υπέρ Πατρίδος, κατά την αποφράδα εκείνη ημέρα της 26ης Σεπτεμβρίου 1943.

 

Παρακαλούνται οι ευσεβείς συμπατριώτες μας όπως προσέλθουν στην Ιερά Πανήγυρη και στις εκδηλώσεις της επετείου.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ