ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Κατά το έθος, τη 31 Μαΐου και ώρα 6.00, οι ιερείς της Χώρας ,π. Αμφιλόχιος, π. Αντώνιος π. Μιχαήλ και ο πνευματικός της μητροπόλεως  π. Ισίδωρος Γλυνάτσης, ετέλεσαν Παράκληση στον άγιο Γεώργιο του Κάστρου υπέρ ενισχύσεως των μαθητών και μαθητριών, παρουσία μαθητών και γονέων αυτών.

 

 

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Με μεγάλη συμμετοχή νέων και νεανίδων, ο Μητροπολίτης μας ετέλεσε μεσονυχτική Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Αγίων Πάντων Καλύμνου, υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού των κατερχομένων στις εισιτήριες εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα της πατρίδας. Οι νέοι και οι νεανίδες παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία με την αρμόζουσα πνευματική κατάνυξη και πλείστοι εξ αυτών μετάλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Ο Μητροπολίτης μας, αφού απηύθυνε δέηση προς τον Πατέρα των Φώτων, υπέρ ενισχύσεως και θείας βοηθείας, ευχήθηκε στους νέους και νεανίδες καλή επιτυχία και ευόδωση των οραματισμών τους, και όπως το ¶γιο Πνεύμα φωτίσει πάντας, ίνα επιτύχουν στα ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα της χώρας, κατά την προαίρεση και επιθυμία εκάστου.

Όλοι οι υποψήφιοι έλαβαν την ευλογία της Ιεράς Μονής με την εικόνα του Αγίου Σάββα και ένα στυλό, προσφορά του Σχολικού Κέντρου Αχλαδιώτη.

Τέλος, τα παιδιά και οι γονείς τους ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη μας, ο οποίος τους ευχήθηκε «Καλή επιτυχία».

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: π.Κ.Σμαλιός