Η Ιερά Μητρόπολις κάμνει γνωστό ότι το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 πανηγυρίζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Σωτήρος Χριστού Καλύμνου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 7:30΄μμ, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σάρδεων  κ.κ Ευαγγέλου. Μετά τον Εσπερινό, και ώρα 9:15΄μ.μ., θα ακολουθήσει η λιτανεία της Ιεράς Εικόνος στην κεντρική πλατεία του νησιού.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, θα τελεστεί Πανηγυρικός Όρθρος και Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σάρδεων κ.κ. Ευαγγέλου και Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας κ.κ. Παϊσίου, καθώς και η πατροπαράδοτη ευλόγησις της σταφυλής. (Όρθρος 7:00΄-8:30΄πμ και Θεία Λειτουργία 8:30΄-10:00΄ πμ.).

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στον Ιερό Ναό, θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Παϊσίου, όπου στο τέλος, θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο των μακαρίων κτητόρων του Μητροπολιτικού Ναού.

Καλούνται οι Αρχές, πολιτικές, δημοτικές, στρατιωτικές και δικαστικές, όπως τιμήσουν με την παρουσία τους, τον Εσπερινό και την Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος.

Σημείωσις: Το παρόν πρόγραμμα επέχει θέση προσκλήσεως.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως