Εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Χριστοδούλου, ο Μητροπολίτης μας το εσπέρας της Τετάρτης 15-3-2023, χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Άργους Καλύμνου, ευλόγησε την αρτοκλασία και ομίλησε δια τον βίο του Οσίου.

Τον Εσπερινό ετέλεσε ο π. Σταύρος Μάρθας και στο ψαλτήρι έψαλαν κατανυκτικά ο κ Σπύρος Φιρμάνης και τα παιδιά του.

Μετά το πέρας του Εσπερινού το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, στο πρεσβυτέριο του Ναού, προσέφερε τσάι (ανησφακία) με σαρακοστιανά βουτήματα.


Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 16-3-2023, ο Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στον Όρθρο και ετέλεσε την προηγιασμένη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Οσίου Πατρός ημών Χριστοδούλου, στο εορτάζοντα ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Άργους Καλύμνου. Συλλειτούργησε μετά του  Μητροπολίτου ο π. Μιχαήλ Μακαρούνας και διηκόνησε ο π. Σταύρος Μάρθας και έψαλαν κατανυκτικά οι ψάλτες του Ναού.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή, στο πρεσβυτέριο του Ναού, προσέφερε στον Μητροπολίτη, τους Κληρικούς, τους ψάλτες και τους πιστούς, τον πατροπαράδοτο καφέ και διάφορα σαρακοστιανά γλυκίσματα και σαρακοστιανά γελατζί ντολμαδάκια. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τις κυρίες και δεσποινίδες δια τα ωραία και νόστιμα ντολμαδάκια που προσέφεραν στην τράπεζα, και ευχήθηκε την ευλογία του Οσίου στα σπίτια τους.