Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, εκπρόσωποι Συλλόγων της Καλυμνιακής Ομογένειας της Αμερικής επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κκ Παΐσιο, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Παγκαλυμνιακής Αμερικής και Πρόεδρος του Συλλόγου Καλυμνίων του Κέμπελ Οχάϊο Νικόλαος Καλουρής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Άγιος Παντελεήμων” του Τάρπον Σπρινγκς Μιχάλης Ζαρόνιας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κέμπελ Οχάιο και μέλος της Παγκαλυμνιακής Μανώλης Τρικοίλης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέας Υόρκης Μανώλης Νέσκες, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου στο Κέμπελ Οχάιο π. Σταύρος Ντίνας.

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ομογενών για την μεγάλη τους προσφορά στο νησί της Καλύμνου. Χαιρετισμούς απηύθυναν όλοι οι εκπρόσωποι, ενώ ο Πρόεδρος της Παγκαλυμνιακής Αμερικής και Πρόεδρος του Συλλόγου Καλυμνίων του Κέμπελ Οχάϊο Νικόλαος Καλουρής, ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για το φετινό πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις των ομογενών στην Κάλυμνο. Επίσης διαβεβαίωσε ότι πάντα θα προσφέρουν στην ιδιαιτέρα τους Πατρίδα. Τέλος ο Μητροπολίτης αποδέχθηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί το Κεμπελ για τα 100 Χρόνια του Συλλόγου Καλυμνίων.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ