ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της Κυριακής 23 Ιουνίου 2024, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Αγίας Τριάδος στον ομώνυμο ενοριακό Ιερό Ναό Καλύμνου. Στην ακολουθία του εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ημών κ. Παΐσιος, πλαισιούμενος υπό Ιερέων της νήσου, παρουσία Αρχών και πλήθους πιστών.

 

 

 

 

 


ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Βαθύ Καλύμνου παρουσία του Επάρχου Καλύμνου κ. Εμμανουήλ Μουσελή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου κ. Δημητρίου Μαραγκού και πλήθους πιστών. Μετά το πέρα της Θ. Λειτουργίας εγένετο λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος πέριξ του Ναού.

 

 

 

 

 

 

 


ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της Κυριακής 23 Ιουνίου 2024, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Αγίας Τριάδος στον ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στην περιοχή «Παντέλι» της Λέρου (της Ενορίας Σωτήρος Χριστού). Στην ακολουθία του εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, πλαισιούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π.Νικοδήμου Φωκά και π. Γεωργίου Γαμπιέρη.

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως