Σας γνωστοποιούμε ότι την Τρίτη  6η Αυγούστου 2024 πανηγυρίζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Σωτήρος Χριστού Καλύμνου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Αυγούστου 2024 και ώρα 7:30΄μμ., θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας  κ. Παϊσίου. Μετά τον εσπερινό, θα ακολουθήσει η λιτανεία της ιεράς εικόνος στην κεντρική πλατεία του νησιού. (Έξοδος λιτάνευσις ιεράς εικόνος 9:15 μ.μ.) με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

ΤΡΙΤΗ  6 Αυγούστου 2024, θα τελεστεί  Πανηγυρικός  Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Παϊσίου, καθώς και η πατροπαράδοτη ευλόγησις της σταφυλής. (Όρθρος 7:00΄-8:30 πμ και Θεία Λειτουργία 8:30΄ πμ με 10:00΄ πμ.).

Το Εσπέρας της Δευτέρας  6ης Αυγούστου 2024 και περί ώρα 7:00΄ μμ , θα τελεστεί Μεθέορτος Εσπερινός και θα ψαλλεί ιερά παράκλησις εις την Υπεραγία Θεοτόκο. 

Καλούνται οι Αρχές, πολιτικές, δημοτικές, στρατιωτικές και δικαστικές όπως τιμήσουν με την παρουσία τους, τον Εσπερινό και την Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος. 

Σημείωσις: Το παρόν πρόγραμμα επέχει θέση προσκλήσεως.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως