ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ, ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΩΝ

 

Την Πέμπτη το απόγευμα, 22-10-2009, ο Μητροπολίτης μας προήδρευσε στη δευτέρα κατά σειρά σύσκεψη των Κατηχητων και Κατηχητριων της Ιερας Μητροπόλεώς μας.

Αφου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο π. Ιωάννη Χαλκίτη και τα μέλη της Επιτροπης των Κατηχητικων Σχολείων, τους συνεχάρη για την προσπάθεια την οποία καταβάλλουν, ώστε τα παιδιά των Κατηχητικων Σχολείων να αισθάνονται ελεύθερα και άνετα μέσα στο χωρο της Εκκλησίας.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Κων/νος Φράγκατζης, συντονιστής των προγραμμάτων της εργασίας των Κατηχητικων Σχολείων, ο οποίος και παρουσίασε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων των Κατηχητικων κατά την περίοδο 2009-2010.

Το πρόγραμμα συνεζητήθη από την Επιτροπή, Κατηχητές και Κατηχήτριες, εδόθησαν σχετικές οδηγίες για την ευόδωσιν αυτης της προσπάθειας και διανεμήθηκαν τα βοηθήματα των κατηχητικων μαθημάτων της Αποστολικης Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Επίσης, στην κρίση των Κατηχητων και Κατηχητριων είναι και τα βοηθήματα του «Σωτηρος», καθώς και τα βοηθήματα για τους χριστιανικούς κύκλους Αγίας Γραφης, τα οποία κάθε Πέμπτη θα διανέμονται από τη Γραμματεία της Ιερας Μητροπόλεως.

 

Φωτογραφίες: http://www.panoramio.com/photo/27425759

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2009 - 2010

1.   Κυριακή 1­­ Νοεμβρίου εκδρομή στον Aγ. Σάββα

2.   Κυριακή 29 Νοεμβρίου Πρωτάθλημα ποδόσφαιρου 5x5 για το Γυμνάσιο

3.   Κυριακή 20 Δεκεμβρίου χριστουγεννιάτικη γιορτή

4.   Κυριακή 7 Φεβρουαρίου χοροεσπερίδα

5.   Κυριακή 28 Φεβρουαρίου Πρωτάθλημα ποδόσφαιρου 5x5 για Δημοτικό

6.   Επισκέψεις σε ιδρύματα κοινωφελούς σκοπού για προσφορά αγάπης και δώρων

7.    Τον Απρίλιο ημερήσια εκδρομή στην Κω

8. Καλοκαίρι…   στην Κατασκήνωση