ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Το απόγευμα του Σαββάτου (6.3.2010), το Κατηχητικό Σχολειο Αλίντων επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στο Πατριαρχείο, στα Aλιντα, συνοδευόμενο από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων κ. Αναστάσιο Χατζηλάρη, ο οποίος και διδάσκει στο Κατηχητικό Σχολείο.

 

Τα παιδιά στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Ι.Μητροπόλεως τα καλωσόρισε ο Μητροπολίτης μας και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, ο οποίος και τόνισε την αξία του Κατηχητικού Σχολείου σήμερα.
Τα παιδιά, αφού άκουσαν το μάθημα της ημέρας από τον Κατηχητή τους με μεγάλη προσοχή, τραγούδησαν χριστιανικά τραγούδια και απήγγειλαν επίκαιρα ποιήματα του Σταυρού, λόγω της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως.

 

Ο Μητροπολίτης μας ξενάγησε τα παιδιά στο Μητροπολιτικό Οίκο, τα κέρασε αναψυκτικά και στη συνέχεια, με ευλάβεια, τα παιδιά προσκύνησαν στο Ναΰδριο του Μητροπολιτικού Οίκου την θαυματουργό εικόνα του Αγίου Σωφρονίου, Πατριάρχου Ιεροσολύμων.

Τα παιδιά και ο Διευθυντής κ. Αναστάσιος Χατζηλάρης ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη που είχε την καλοσύνη να ακούσει τα παιδιά στο μάθημα και να τα ευλογήσει.

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι.Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες:  Νικόλαος Νταλόγλου, Πρόεδρος Π.Ε.Λ.