Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010, στον Ι.Ναό Σωτήρος Χριστού Λέρου, όπως κάθε χρόνο, ετελέσθη υπό του Σεβ.Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου καί Αστυπαλαίας κ.κ.Παϊσίου Αρχιερατική Θ.Λειτουργία υπέρ ευοδώσεως καί ενισχύσεως των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων αποφοίτων ακαδημαϊκών μαθητών του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ της Νήσου Λέρου.

      

Στο τέλος της Θ.Λειτουργίας ο Μητροπολίτης ομίλησε καταλλήλως στους τελειοφοίτους μαθητάς  καί τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευόδωση των υψηλών οραματισμών τους. Τους ετόνισε δε την τόλμη που πρέπει να έχουν δια τις εξετάσεις, λέγοντας ότι η αρτία εκπαίδευσις που απέκτησαν, η προσφορά των καθηγητών, αλλά και η συμπαράσταση των γονέων τους, προσφέρουν την κατάλληλη εμπέδωση ούτως ώστε ίσοι προς ίσους να προσέλθουν στις πανελληνίους εξετάσεις χωρίς άγχος.

 

Τέλος τους προσεφέρθη συμβολικό δώρο (εικονίδιο της Παναγίας, στυλό, μολύβι, μπλοκ σημειώσεων) και τις ευχές του Μητροπολίτου για καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια στο ενοριακό κέντρο ο προϊστάμενος του Ι.Ναού και το Εκκλ.Συμβούλιο δεξιώθηκαν τον Μητροπολίτη, τους Ιερείς, τους καθηγητές, τους μαθητές και μαθήτριες καί ευχήθηκε πάλιν «καλή επιτυχία».

Οι καθηγητές, οι γονείς καί τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο καί το Εκκλ.Συμβούλιο για την πρωτοβουλία καί την φιλοξενία.

  

Επιμέλεια-Φωτογραφίες:  Γεώργιος Ι.Χρυσούλης , Γραμματεύς της Ιεράς Μητροπόλεως