ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στή Λέρο, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, στον Ι.Ναό Σωτήρος Χριστού, όπως κάθε χρόνο, ετελέσθη Θεία Λειτουργία υπέρ θείας φωτίσεως, ευοδώσεως και επιτυχίας των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων αποφοίτων ακαδημαϊκών μαθητών του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ της Νήσου Λέρου.

 

Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μιχαήλ Κόλιας, ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Κωνσταντινίδης, οι μαθητές της τρίτης τάξης των Λυκείων, οι καθηγητές τους, γονείς, και πολλοί πιστοί.

       

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ.Νικόδημος Φωκάς ομίλησε καταλλήλως στους τελειοφοίτους μαθητάς, μεταφέροντας και τις πατρικές ευχές του Σεβ.Μητροπολίτου μας κ.Παϊσίου, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευόδωση των υψηλών οραματισμών τους.

       

Τέλος τους προσεφέρθη συμβολικό δώρο μαζί με τις ευχές του Μητροπολίτου μας για καλή επιτυχία.

       

Στη συνέχεια, στο ενοριακό κέντρο "Η Κιβωτός", ο προϊστάμενος του Ι.Ναού και το Εκκλ.Συμβούλιο, προς τιμήν των τελειοφοίτων μαθητών, παρέθεσαν μικρή δεξίωση.

Οι καθηγητές, οι γονείς και τα παιδιά ευχαρίστησαν τους Ιερείς μας καί το Εκκλ.Συμβούλιο για την πρωτοβουλία και την φιλοξενία.

Επιμέλεια-Φωτογραφίες:  Γεώργιος Ι.Χρυσούλης , Γραμματεύς της Ιεράς Μητροπόλεως