ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 2011 

Με επιτυχία έληξε η κατασκηνωτική περίοδος της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Aργους.

 

Τα παιδιά όλων των ομάδων πέρασαν μερικές ημέρες ξενοιασιάς, χαράς, τραγουδιού, παιχνιδιού, εξομολόγησης και συμμετοχής στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

 

Κατά κοινή ομολογία, παρά τις δυσκολίες, η Ιερά Μητρόπολη προσπάθησε να λειτουργήσει και φέτος τις κατασκηνώσεις προσβλέποντας στους νέους της  Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Η Ιερά Μητρόπολις αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους αρχηγούς της Κατασκηνώσεως, τους ομαδάρχες, τις κυρίες και δεσποινίδες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην κουζίνα, τον Ιερό Κλήρο και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια δια την υλική και ηθική συμπαράστασή τους, τους ανωνύμους και επωνύμους δωρητάς, τους γονείς και κηδεμόνες που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους.

       

Επίσης, απείρους ευχαριστίας οφείλει η Ιερά Μητρόπολις στην Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Ευαγγελιστρίας του Aργους Νυμφοδώρα Μοναχή, στον συντονιστή και εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ισίδωρο Γλυνάτση και το επιτελείο του.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως