ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ

 

Την Τετάρτη 12-10-2011 το απόγευμα, ο Μητροπολίτης μας με πρόσκλησή του κάλεσε τους κατηχητές και κατηχήτριες της Ιερας Μητροπόλεως σε σύσκεψη, προκειμένου να οργανωθη η νέα κατηχητική χρονιά.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τους κατηχητές και κατηχήτριες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Μητροπόλεως και τους ευχήθηκε καλή και καρποφόρα κατηχητική χρονιά.

Τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν η Εκκλησία στην προσπάθειά της να μεταφέρει τον λόγο και την αγάπη του Χριστου στις ψυχές των νέων μας θα επιδιώξει και φέτος να ειναι κοντά στους νέους χάρι στην δική σας ευγενη προσφορά.

Αντιλάγησαν απόψεις περί του μαθήματος αλλά και των άλλων εκδηλώσεων του Κατηχητικου Σχολείου και τέλος οι κατηχητές και οι κατηχήτριες τοποθετήθηκαν ως γίνεται συνήθως στα Κατηχητικά Σχολεια της Ιερας Μητροπόλεως.

Οι κατηχητές και οι κατηχήτριες στο πρόσωπο της υπευθύνου κ. Φανης Τρικοίλη, εκπαιδευτικου, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την πρόσκλησή του και την ανάθεση του μαθήματος των Κατηχητικων.

Τέλος ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή, ευλογημένη και καρποφόρα Κατηχητική χρονιά και παρεκάλεσε θερμως τους κατηχητές και κατηχήτριες να ειναι κοντά στους νέους που τόση ανάγκη και φροντίδα έχουν σήμερα για την κατά Χριστόν ζωή τους.

Τα Κατηχητικά Σχολεια θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο, και στη Λέρο και στην Αστυπάλαια.