Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παραβρέθηκε στην γιορτή των προσκόπων και ευλόγησε την Βασιλόπιτά τους.

Ηταν πράγματι μια ωραια προσκοπική συνάντηση όπου τα παιδιά με το δικό τους τρόπο παρουσίασαν τη δουλειά τους στο έτος 2007.

Το χιουμορ της όλης παρουσιάσεως ηταν εκεινο που τα παιδιά διασκέδασαν και έφεραν στη μνήμη τους τις ωραιες σκηνές της ομαδικης ζωης τους.

Η γιορτή στο κέντρο "fever" των αδελφων Βαζανέλη, το οποιο δωρεάν παραχώρησαν, θα έλεγε κανείς ηταν ένα τραπέζι αγάπης και συναδέλφωσης.

Βαθμοφόροι, πρόσκοποι, λυκόπουλα και γονεις και κηδεμόνες των παιδιων έδωσαν το χέρι της αγάπης.

Ο Μητροπολίτης μας έδωσε τις ευχές του και ετόνισε τη σύσφιγξη των σχέσεων του της διοικήσεως τοπικου τμήματος των προσκόπων με τις ομάδες των διαφόρων συστημάτων και ιδιαιτέρως με τους γονεις των παιδιων. Aλλωστε απ΄ό,τι γνωρίζουμε έχουν δικό τους τρόπο που διασκεδάζουν οι πρόσκοποι όλων των βαθμων γι΄αυτό τους συγχαίρουμε.

Το « έσο έτοιμος», μήνυμα προσκοπικό, δίδει την ευκαιρία στα παιδιά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπου αυτές χρειαστουν, αλλά και προπάντων διαπλάθει χαρακτηρες σωστούς μέσα στην εποχή αυτή που διάφορα συνθήματα σκοπόν έχουν τους νέους να τους οδηγήσουν σε άλλους δρόμους που είναι ζημιογόνοι, για τα παιδιά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως