ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

Και εφέτο οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων και των δύο Λυκείων της Λέρου, έλαβαν εφόδιο στον προκείμενο αγώνα των εξετάσεων, την ευλογία της Εκκλησίας μας.

Το πρωί της Τετάρτης 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού στον Πλάτανο, όπως κάθε χρόνο τα παιδιά μας, οι καθηγητές τους και οι γονείς και κηδεμόνες τους, συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία που τέλεσαν οι ιερείς μας π.Σέργιος, π.Σάββας και ο εφημέριος του Ιερού Ναού π.Νικόδημος.

Στον χαιρετισμό του ο π. Νικόδημος, μετέφερε στους μαθητές, καθηγητές και γονείς, τις ευχές και τους χαιρετισμούς του Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, ο οποίος ευρίσκεται στα Ιεροσόλυμα με προσκυνητές. «Αυτή τη στιγμή, στον κενό και Ζωοδόχο Τάφο Του Κυρίου μας, ο ποιμενάρχης μας προσεύχεται στον Αναστάντα Κύριό μας για την επιτυχία και την προκοπή σας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της Θ.Λειτουργίας ο κάθε μαθητής έλαβε το αναμνηστικό και την ευλογία του Μητροπολίτου μας.

Παρόντες και εφέτο, ο Δήμαρχος κ.Μιχ.Κόλλιας, ο αντιδήμαρχος κ.Ι.Κωνσταντινίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Μιχ.Κοντραφούρης με τις ακολουθίες τους, ο ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Γεώργιος Παυλής, το μέλος της «Εφορείας Σχολών Λέρου» κα. Αγγελική Καρακώστα και πλήθος πιστών.

Στη συνέχεια το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, δεξιώθηκε όλους όσους προσήλθαν στο παρακείμενο Ενοριακό Κέντρο «Η Κιβωτός».

Επιμέλεια-Φωτογραφίες:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως