Bottom Background

+ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 80 ΑΔΤΕ

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε το Σάββατο 1η Μαρτίου 2025, ο νέος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δημήτριος Κουλέτσης, στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του και της γνωριμίας του με τις τοπικές αρχές και φορείς.

Ο Ταξίαρχος Δημήτριος Κουλέτσης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων, Συνταγματάρχη Κωνσταντίνο Τσίρο, πραγματοποίησε προσκύνημα στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων, όπου βρίσκεται και ο περικαλλής Ιερός Ναός και το σκήνωμα του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω. Εκεί τον υποδέχθηκαν με τιμές ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, καθώς και ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτοπρεσβύτερος Αμφιλόχιος Σακαλλέρος.

Ο νέος Διοικητής εξέφρασε τη βαθιά του συγκίνηση για την επίσκεψη στον ιερό αυτόν χώρο, που αποτελεί σύμβολο της πνευματικότητας και της παράδοσης του νησιού.

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες;  «Κάλυμνος news»


0Shares